Rožkalnu mājas maize, kas cepta pēc sentēvu receptes bez ķīmiskām piedevām un uzlabotājiem, ar dabīgo ieraugu, no sakasnīša.
Maizes cepšanas pamatā ir roku darbs un tā tiek cepta lielos kukuļos.
Tās garša un aromāts ir neatkārtojams!

Saldskābmaize
ūdens, sāls, cukurs, ķimenes,
kviešu milti, rudzu bīdeļmilti

Saldskābmaize ar sēklām
ūdens, sāls, cukurs, ķimenes, kviešu milti,
rudzu bīdeļmilti, sēklas (saulespuķu,
ķirbju, sezama un linsēklas)

Saldskābmaize ar augļiem
ūdens, sāls, cukurs, ķimenes, kviešu milti, rudzu bīdeļmilti, lazdu rieksti, žāvēti augļi
(rozīnes, aprikozes, dzērvenes)

Saldskābmaize ar sieru
ūdens, sāls, cukurs, ķimenes, kviešu milti, rudzu bīdeļmilti, rīvēts Holandes siers

Rudzu maize
ūdens, iesals, cukurs, sāls, rudzu rupjie milti, ķimenes

Rudzu maize ar sēklām
ūdens, iesals, cukurs, sāls, rudzu rupjie milti, ķimenes, sēklas (saulespuķu, ķirbju, sezama)

Rudzu maize “Ķiplociņš”
ūdens, ķimenes, cukurs, sāls, rudzu rupjie milti, iesals, ķiploki un žāvēta cūkgaļa

Baltmaize
piens, sviests, cukurs, sāls, raugs,
kviešu milti, olas