KLIKŠĶINI UZ GALERIJAS, LAI TO ATVĒRTU
SALDSKĀBMAIZE
SALDSKĀBMAIZE

iejava no rudzu bīdeļmiltiem, kviešu milti, ūdens, cukurs, sāls. Saldskābmaize, kas cepta ar dabīgo ieraugu, izmantojot gan kviešu, gan rudzu bīdeļmiltus. Tās īpašo garšu un smaržu nodrošina mūsu meistaru roku darbs un darba mīlestība, veidojot katru maizes kukuli.

press to zoom
RUDZU MAIZE
RUDZU MAIZE

rudzu iejava, rudzu rupjie un bīdeļmilti, ūdens, iesals, cukurs, sāls. Rudzu maize, kas cepta ar dabīgo ieraugu, izmantojot tikai rudzu miltus. Tās īpašo garšu un smaržu nodrošina mūsu meistaru roku darbs un darba mīlestība, veidojot katru maizes kukuli.

press to zoom
BALTMAIZE
BALTMAIZE

kviešu milti, piens, sviests, cukurs, sāls, raugs, ola. Baltmaize, kas cepta izmantojot kviešu miltus, kas papildināti ar piensaimniecības Straupes pienu un sviestu. Tās īpašo garšu un smaržu nodrošina mūsu meistaru roku darbs un darba mīlestība, veidojot katru maizes kukuli.

press to zoom